Onze

verhuisdiensten

 • Huis naar huis verhuizing
 • Zakelijk verhuizen
 • Internationaal verhuizen
 • Spoed verhuizing
 • Verhuislift huren
 • Montage hulp tijdens verhuizen
 • Opslag voor uw verhuizing

Onze lage verhuis tarieven

 • Verhuiswagen verhuisdeal24
  Verhuizer en verhuiswagen
  €35 p.u.
 • Verhuizer verhuisdeal24
  Verhuizer
  €25 p.u.
 • Lift verhuisdeal24
  Verhuislift
  €75 p.u.
Huis naar huis verhuizing

Dankzij 15 jaar ervaring in verhuizen zijn wij voor u de juiste partner voor het verhuizen van uw huis tegenover een gunstige tarief. Met professtionaliteit en zorg voor uw inboedel wordt elke verhuizing tot een goed einde gebracht. Van studio tot appartement of een vrijstaande woning.

Zakelijk verhuizen

Bij Verhuisdeal kunt u ook terecht voor uw zakelijke verhuizing. Wij verzorgen de verhuizing van uw bedrijf naar elk gewenste locatie, zowel binnen Nederland als in het buitenland. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Verhuisdeal brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie voor een gunstige prijs!

Internationaal verhuizen

Geen verhuis klus is te groot voor Verhuisdeal. Gaat u of bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Wacht niet langer, want wij bij Verhuisdeal hebben ruim ervaring in internationale verhuizingen. Wij denken graag met u mee over uw verhuizing en bieden een passend en kwalitatieve oplossing tegen een zeer scherpe verhuis tarief. Inmiddels hebben wij al wat verhuis kilometers gemaakt naar o.a. Spanje, Italië, Zweden en Albanië.

Spoed verhuizing

Verhuisdeal is door de jaren heen gegroeid. De opgedane verhuis ervaringen heeft ons geleerd ook flexibel te zijn bij spoed verhuizingen. Met trots vertellen wij u ook dat wij verhuis oplossingen op maat bieden voor spoed verhuizingen. We kunnen u binnen 24 uur helpen aan een spoed verhuizer en/of verhuislift. Om zo een verhuizing snel te kunnen faciliteren adviseren wij u om eerst telefonisch (020-3542540) contact met ons op te nemen, alvorens een verhuis offerte op te vragen. Zo kunnen wij u sneller begeleiden en opschalen waar nodig om uw spoed verhuizing snel en kwalitatief af te ronden.

Verhuislift huren

Bij verhuisdeal beschikken wij altijd over het juiste verhuis materiaal. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een verhuislift, waarmee verhuizen van boven verdiepingen in een rap tempo gaat. Vraag daarom altijd bij ons naar de beschikbaarheid van een verhuislift. Dat kunt u doen via WhatsApp of mail naar verhuislift.huren@verhuisdeal.nl

Woningontruiming

Woningontruiming komt nooit gelegen uit, het is een stressvolle moment met veel verschillende emoties. Bij Verhuisdeal begrijpen wij de minder prettige omstandigheden. Daarom proberen wij als betrouwbare ontruiming partner, tijdens een faillissement, huurachterstand of een overlijding u te ontstressen. Onze flexibilteit zorgt ervoor dat wij snel en adequaat kunnen reageren op dergelijke gevallen. Heeft u een woningontruiming met spoed? Dan adviseren wij u om ons telefonisch (020-3542540) te contact, alvorens een verhuis offerte op te vragen.

Montage hulp tijdens verhuizen

Wij nemen al het verhuis werk uit uw handen! Als u een kast of bed heeft die ge(de)monteerd dient te worden door onze verhuizers voor een verhuizing, dan kunt u gebruik maken van de gratis montage service van Verhuisdeal. Wij demonteren uw te verhuizen goederen in uw huidige woning en monteren deze goederen weer in uw nieuwe woning zodat u gelijk klaar bent om in te trekken na de verhuizing.

Opslag voor uw verhuizing

Niet iedereen is een schrijnwerker, en een beschadigd meubel herstellen kost al snel bakken vol geld. Daarom beschermt Verhuisdeal uw inboedel optimaal tijdens de verhuizing en/of inboedel opslag. Kunt u nog niet naar uw nieuwe huis verhuizen? Of is de tijdelijke woning iets te klein voor uw inboedel? Dan kunt u gebruik maken van onze Opslag service. Wanneer u tussen 2 adressen zit kunnen wij tijdelijk uw inboedel opslaan. U kunt dit aangeven in de 'opmerkingen' tijdens het aanvragen van een verhuis offerte. Wilt u alleen gebruik maken van onze Opslag service? Mail naar opslag.service@verhuisdeal24.nl

Onze lage verhuis tarieven

 • Verhuiswagen verhuisdeal24
  Verhuizer en verhuiswagen
  €35 p.u.
 • Verhuizer verhuisdeal24
  Verhuizer
  €25 p.u.
 • Lift verhuisdeal24
  Verhuislift
  €75 p.u.

Verhuizing voor Claudia en Harm, veel plezier in de nieuwe woning!

Verhuizen vanuit Utrecht naar het Duitse Kassel!

Logo
Verhuizen is een grote klus. Daarom doen wij ons best om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Voor een zorgeloze verhuisdienst tegen een betaalbare prijzen.
Verhuizen met verhuisdeal24

Bent u ook klaar voor een voordelige en kwalitatieve verhuizing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang van ons het meest voordelige verhuisprijs voor uw verhuizing.

Voordelig en kwalitief verhuizen?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan
Offerte